4. Vypuštění SIGMA mužů

Dlouho očekávaný den nastal.

Den, kdy SIGMA muži byli opravdu vypuštěni ze řetězů.

První výhra našeho celku proběhla ve velmi napínavém utkání, které do posledních minut nemělo jasný výsledek. Ovšem v srdcích našich a našich fanoušků bylo jisté, že vyhrajeme právě my.

První poločas náš celek začal trochu pomaleji a chvíli trvalo než si uvědomil, že zápas vůbec začal. Netrvalo dlouho a tým TJ SIGMA Rodeo prohrával 0:2.

Druhý poločas již ovšem patřil nám, kdy prvním kanonýrem našeho družstva byl Petr Šimek, který skóre snížil na 1:2. Naši hráči předváděli neskutečné výkony v druhém poločase – od brankáře přes obranu až po útočníky. A to samé platilo i o našich fanoušcích, ti byli slyšet přes celou Prahu.

Takže netrvalo dlouho a vyrovnávací gól skóroval ostřílený válečník Vít Bezecný, kterému se zatím podařilo skórovat v každém jeho zápase..

A stalo se to, co se zatím nikdy nestalo – náš tým poprvé dorovnal v zápase soupeřovo skóre.

Ovšem to SIGMA můžům nestačilo a šli si pro další. František Fousek se párkrát pokusil proměnit, ale míč se kterým se hrálo se mu natolik nelíbil, že se ho rozhodl zakopnout do pryč a bylo nutné hrát s míčem novým. Ten mu již seděl na noze mnohem lépe a postaral se tak o vítězný gól a finální výsledek 3:2.

Za zmínku stojí zmínit, že na tomto zápase nepadla ani jedna žlutá karta(ve kterých si velmi libujeme). Ale místo žluté barvy, tak bylo vidět plno barvy červené, která tekla z kolen našich hráčů. Jako krvavé bratry můžeme jmenovat Františka Fouska a Jan Bureše.

Nutno zmínit, že právě Jan Bureš, ač nevstřelil gól, tak celý tento zápas podával neskutečné výkony od začátku až do konce utkání.

První výhra našeho celku byla řádně oslavena a to velkým množstvím nápoje zelené barvy. Střípky z oslav jsou k vidění ve stories.

Ale co nesmíme hlavně opomenout, tak jsou naši fanoušci, kteří nás dorazili podpořit. Z celého srdce děkujeme a věříme, že se opět vidíme příští týden a to 29.3.2022

Za tým TJ SIGMA Rodeo

František Fousek

Marketingový ředitel, PR manažer a tiskový mluvčí