Bouřlivé Budějcké Derby

V úterý se naši našlapaní Sigma muži potkali s týmem SK Mládské Pušky v očekávaném budějckém derby a byla to bouře.

Samotná bouře přišla již před začátkem utkání, když se nad celou Prahu snesl déšť, který nás doprovázel celý zápas, takže extrémně kluzkému povrchu hřiště jsme se nevyhnuli.

První poločas, co se gólů týče, nebyl divácky tolik atraktivní a skončil 1:1. Hra obou mužstev byla poměrně vyrovnaná a oba týmy se snažily převážně adaptovat na mokré hřiště a udržet ve stoje.

Co se týče druhé půle – přišla RODEO BOUŘE, kterou známe. Hned v začátku druhého poločasu jsme soupeře překvapili naší aktivní hrou a vstřelili dva góly v prvních dvou minutách.

Pak ovšem mračna Rodeo bouře odvál vítr, který na Strahově panoval. Hra se z naší strany mírně zpomalila a byla poměrně vyrovnaná a my jsme si stále udržovali náskok dvou gólů. Po nějaké době však začaly góly opět padat, tentokrát ovšem do naší brány. Z naší šance byli, ale nedařilo se nám je proměňovat. Utkání nakonec skončilo prohrou 3:5.

Děkujeme všem fanouškům, kteří dorazili v tomto nepříjemném počasí. Těšíme se na Vás příští čtvrtek, které pro nás nese v srdcích významné datum 23. 3. 2023.

Otázka pro oddané fanoušky TJ SIGMA Rodeo:

Co za významný den je 23. 3.?